Rännäri valmiina 2008 kauteen

Itä-Länsi tapahtumassa oli myös Melontakisa!

Pehr Brahe toi pallon Mauri Pekkariselle

Topi syöttää, mittauksessa nousi 6.12 m korkealle!

Länsi voitti !

Tämä matka kertoo vuodesta 2008 jolloin Raahelaisessa pesäpallossa tapahtui paljon merkittäviä asioita , on luonnollista että ennenkuin matkalle 2008 lähdettiin on tapahtunut paljon suunnittelua , valmistelua, neuvottelua , organisaatioiden, ihmisten sitouttamista  ym jne.

Kertomus  ja kuvakerronta  siinä mielessä vuodesta 2008 on  vain  pieni otos  menestysvuodestamme ja siihen tehdystä pitkäjänteisestä työstä vuosien saatossa !

Alla  lyhyesti  vuoden  2008   isot asiat.

1  Pattijoen Urheilijat Ry  täytti 80 vuotta.

2 Rännärin Pesäpallostadion saatiin  yhteen kehityspisteeseen , kun v 1992 stadionilla oli n 200 istumapaikkaa , ja kuuluttamo . Niin vuonna 2008 saimme stadionin siihen vaiheeseen että istumapaikkoja on 3200  , katettua katsomotilaa 850  - Radiontitila - ja 35 h VIP tila.Stadionia on luonnollisesti kehitetty vaiheittain.

3 Ensimmäinen Itä-Länsi järjestettiin Raahessa  Kesä-Heinäkuun vaihteessa.

4 Miesten Superpesisjoukkue voitti 1:n Suomen mestaruuden  - voitto Sotkamosta tuli huikasevan taistelun jälkeen  - Poikaa vuotiin uittaa Sapsojärvessä - kukaan muu seura sitä ei siihen mennessä ole pystynyt tekemään.!

 

Kiitän teitä kaikkia jotka ovat vierailleet sivuillani ja kiitän myöskin niitä jotka ovat osallistuneet näille matkoille erityisesti  tälle v 2008 matkalle

 

Osmo Heikki

Taistelu näkyi myös sotamaalauksessa

Matkalla mestaruuteen voitettiin myös Raahessa

Pj Sami Sirviö liikuttuneena

Mestarit Sapsojärvessä

Raahen Rantatori täyttyi Kultajuhlissa!

14.9.2008 Ottelu kooste Sotkamon Jymy-Pattijoen Urheilijat

Kultaa tuli!