Juttua , ajatuksia

11. touko, 2021

Muistoja , Muistoja ! Niin se on , Nuorille tilaisuuksia pelata ja kehittyä - siinä on jatkuva haaste , niin Kapteenistammekin kehittyi nuorukaisesta mitat täyttävä Pelimanni - Kapteeniksi asti!

Onneksi seurassa oli henkilöitä jotka näkivät MR:n potentiaalin!
Osmo Heikki
8. touko, 2021

Vietämme 9.5 Äitien päivää  - On hienoa että muistamme Äitejämme - joko täällä paikalla olevia tai sitten jo edesmenneitä rakkaitamme , pääasia että kotiemme hengettäret ja monien mahdollisuuksien luojat saavat olla edes pienen huomion kohteena -rakastettuna !

Jospa se tästä pikkuhiljaa alkaisi parempi aika ja yhteiskuntaamme saisimme avatuksi hieman enemmän. 

Tässä on tuttuakin tutumpi laulu äideille!

Maan päällä paikka yksi on. niin pyhä armas verraton. mi tarjoo lemmen turvaisan ja kätkee onnen kalleiman.
Vain sydän äidin tunnet sen. Näin hellä on ja lämpöinen. Se riemuitsee sun riemustas. se tuntee huolta tuskias,
Kun ihmis mielet vaihtelee Kun kiitos kaikuu vaikenee. Kun poljetaan ja moititaan Jäät yksin yöhön unholaan.
On paikka missä lohdun saat, sua sydän äidin rakastaa. voit hellään helmaan painaa pään ja itket murheen lientymään.
Pois moni kallis mennyt on sä kauan tunsit kaipion. muut korvas aika mitkä vei sydäntä äidin konsaan ei.

Oikein hyvää äitienpäivää teille kaikille !

Osmo Heikki

1. touko, 2021

Vappu on vuosittain 1. toukokuuta vietettävä enimmäkseen länsimaalainen kansainvälinen juhlapäivä ja monissa maissa yleinen vapaapäivä.Se on kevään loppupuolen juhlapäivä sekä kansainvälinen työväen juhlapäivä. Suomessa vapunpäivää aattopäivineen vietetään työväen, ylioppilaiden ja kevään karnevaalijuhlana.Vuodesta 1979 lähtien vappu on ollut Suomessa virallinen liputuspäivä,suomalaisen työn päivä.[4] Juhlapäivä on saanut nimensä pyhästä Valburgista, jonka muistopäivä on 1.5.

Oikein hyvää vappua teille kaikille ! Itse vielä pahasti toipilaana lekurilla käynnin jälkeen Jospa se kuitenkin tästä !
Osmo Heikki
23. huhti, 2021

No nyt on 1 operaatio tehty polvelleni! Hyvinhän se operaationa meni , Suomessa on monessa paikkaa ammatti-ihmisiä näitäkin varten ! Turhaakin me valitamme - kun on niin ja näin tuotakaan ei tehdä jne jne. !Aikahan sen nyt sitten näyttää minkälainen jalka siitä tulee- paksut ovat ainakin Fyssari-ohjenivaskat - nuoko kaikki teen joka päivä tunnollisesti niin en muuta kerkiäkään , no todettiin siinä yhteisesti että voihan niistä karsia jne. Eiköhän siitä sävel löydy ! Nyt on vaan niin hels... tin kipeä etten kyllä heti sitä paljon rasita. Nauttikaapa te Paremmat enemmän liikunnasta - jos minä teen sen aikaisemman viestini mukaisesti - tuntemusten ja mahdollisuuksien mukaan-- eli heiluttelen vähän jalkoja ja taivuttelen nilkkoja ! Jospa se tästä!

Palaillaan!
Osmo Heikki
18. huhti, 2021

Tällaista näkyy ajatuspajani ikkunasta usein aamuisin !

Miten hellyttävää !
Osmo Heikki