Juttua , ajatuksia

29. heinä, 2021
Vaikuttavimmat ensin

Milloinhan tämä tehdään!
Osmo Heikki

26. heinä, 2021

Pesiskiertue viikonloppuna jäi sitten 1:een otteluun kun Hyvinkää voitetun ottelun jälkeen tuli peruutus su Hamina pelistä varotoimena koronan takia. Hamina on karanteeinissa 7.8 asti joten kaikki tällä välillä olevat Haminan ottelut perutaan - myös Pattua vastaan 1.8. Terveys edellä tässä täytyykin mennä ! Haminaa ei tänä vuonna siis Miiluareenalla nähdä. Onhan noita pelejä vielä runkosarjassa - lepoa ja harjoitusta.! Toivotamme joukkueelle nyt puhkeamassa olevan tason säilyttämistä ja parantamistakin.

Taistelu 8 joukkoon pääsystä tiivistyy.!
Tunteita tulee ja saa näyttää !
Palataan kanavalle! Osmo Heikki
21. heinä, 2021

Pattu otti ja piti Joensuun Mailan tiukoissa pihdeissä 20.8 pelatussa ottelussa - jossa saatiin loppuun ihan hyvä metakka kun Pattu-fanit ja muut kritisoivat Pellon saamaa punaista korttia estämisestä - empä lähde tässä ylituomariksi - Tuomarit ovat kentällä jotka tekevät päätökset . Onneksi siitä ei herpaannuttu - päinvastoin - Pattu otti 2 pisteen voiton lukemin 1-0 . Ottelun muistanee pitkään Mikael Teron poika Mäkelä joka pääsi loppupeliksi avaus yhdeksikköön - Hyvin Mikael paineen kesti

Onhan hän pesissukua - Setä on Pertti Mäkelä jolla on 1 keltamustien perusviitta harteillaan , kunhan Mikael tuosta kehittyy niin kukapa tietää vaikka hänenkin pelipaitaan laitetaan nro 4 tai 3 , Aika näyttää ! Toivotamme Mikeaelille tsemppiä harjoitteluun jne .
10. heinä, 2021

Veto oli hieman parempi Saarikentällä - ei riittänyt Keltamustien sisukas taistelu , otteista näkyi ettei Vimpeliin menty alistuneena . Isot pisteet jäivät Saarikentälle , mutta Sami Haapakoski saavutti toisena pelaajana 3100 pesispörssipisteen rajan - edellä on vain Toni Kohonen . Saavutus on Kunnioitettava - on tietänyt paljon uhrauksia Samilta - mutta nostaa täytyy ne taustat - Pesistä on Haapakosken perheessä pelattu pikkunappulasta lähtien - nykyinen perhe on suurella sydämellä mukana - myös seurat ovat olleet merkittävässä roolissa unohtamatta tietystikään yhteistyökumppaneita ym ! Lämpimät Onnitteluni Samille ja tietysti nällle taustoille!

Tässäkin toteutuu se lauseeni Yhdessä olemme parempia!
Osmo Heikki
9. heinä, 2021

Hei

 Heinäkun hellettä ! Niin paljon on tullut Rälläripyörällä rehkittyä viime päivinä että nyt on aika pitää  Väli - eli Lepopäivä  Rälläilystä  katsotaan sitten viikonloppuna miten ajot jatkuvat.! Harmi tuo Jari Törmäsen vamma - no itse hän käveli pelin jälkeen  - joka lienee hyvä merkki ! Muutama päivä lepoa ja hoitoa niin eiköhän se siit'ä ,  Noita tilastoja kun katselee niin huomio kinnittyy Patun osalta että  vähä on annettu juoksuja - syksyllä ns tosi peleissä ulkopelin rooli korostunee joten syksyäkin kohti.

Kun tässä on muisteltu  niin laitampa uus vanhan kuvan hmeteltäväksi, eipä tuota kaikkea tiennyt sillon MARRASKUUSSA  2003 kun Topin Haaransillalta hain   Paperit mukana - siitä lähtien  on Topi seuraamme edustanaut  ! Huikea jakso  !

Topi saa palkinnon Raahen Itä-Länsi ottelussa   - toivottavasti hän pääsee 10 :ttä kertaa  Itä- Länteen 

Nautitaan  kesästä - Liikutaan jne 

Palaillaan  kanavalle

Osmo Heikki