Juttua , ajatuksia

27. syys, 2020

Pitkästä aikaa ! Syksykin tuli - ja sataa ihan maahan asti - vissiin on vapaapäivä ulkona rehkimisestä - en viitsi tahallaan lähteä hakemaan syysflunssaa , Koronakin leviää taas Suomessa ja muualla - Taitaa meillä olla jo turnausväsymystä . Pesäpallokausikin saatiin miesten osalta päätökseen - Sotkamo oli parempi pääsi kylvettämään poikaa Saspsojärvessä , monethan siihen ei muut pystyneetkään kuin Pattu silloin aikoinaan ! Nyt sitten alkaa kova joukkueiden kehittäminen - ne ottavat joilla on täppiä tarp eeksi - muut jäävät nuolemaan ns näppejään. The Topi Kosonen vaan jaksaa , oli se strateginen hankinta silloin 2003 , kun tunnetuin tapahtuman jälkeen ajelimme Topin kanssa Haaransillalta Raaheen . Siitä syksystä se alkoi .

Pelaaja UP K LY TU KL Y 1 % 2 % 3 % K % KL % Palkinto Muuta

1. Jarkko Rautio 2P 1 6 8 6/6 0/1 0/1 75 %
2. Marko Rasinkangas 1V 2 5 8 1/2 4/6 62 % I
3. Pasi Pohjola 2K 1 1 4 7 1/2 2/4 1/1 57 %
4. Pertti Mäkelä 2V 5 8 1/1 2/3 2/2 0/2 62 %
5. Timo Lemponen 3K 3 4 6 1/1 0/1 0/1 3/3 67 %
6. Antti Mäkelä 3V 2 6 1/2 0/2 1/2 33 %
7. Teijo Kankaanpää 3P 3 7 2/3 1/3 0/1 43 %
8. Jari Törmänen L 2 2 1/1 1/1 100 % II
9. Juha Partanen S 2 0/2 0 %
10. Juha Kalajanniska 1 4 1/1 0/3 25 %
11. Antti Rantala 4 0/4 0 %
12. Marko Viinamäki 1 2 1/2 50 %
13.
Raahe yhteensä: 0 4 4 33 64 13/23 9/18 7/13 4/10 52 %
 
Yllä 2003 vuoden viimeisen pelin joukkue Elokuussa Voitimme Imatran 0-2 Lukkarina tuolloin Jari " Jarru" Törmänen - ja v 2004 lähtien Topi nyt Jari on edelleen mukana - mitä paikkaa pelaa jääköön Pelinjohtajan kontalle . Seurauskollisuutta jos mikä ! Jarin kanssa on ollut tälle vuodelle hankkeita - voi tulla jotakin vielä - mutta en sitä enemmän avaa ! Toivoa sopiii että katsomoonkin löytyisi samaa seurauskollisuutta 2021 kuiten joskus aiemminkin oli.
Itsellä tässä kuussa Lekurin puhelin palaveri - katsotaan mitä minun vaivollle ruvetaan tekemään!
Liikutaan kunnon - säiden ja omien mieltymysten mukaisesti!
Ystävällisin terveisin
Osmo Heikki
18. syys, 2020

Aika kuluu kuin siivet ois, kohta olemme virallisesti syksyssä 22.09 on tasauspäivä , aurinko kääntyy eteleläiselle pallonpuoliskolle , Koettiin tässä Myrskykin Ailaksi tituleearattu - olikin sellainen Aila että Harva sen luokse kaipasi - toisin kuin Reijo Taipaleen Aila tango - kaipaan sun luokses kulta Aila jne.Pesäpallomestaruudetkin alkavat piakkoin olla ratkaisun paikoissa Kouvolan Keltamustat pääsevät jahtaamaan sitä Himoittua poikaa - edellisestä mestaruudesta on jo yli 40 v

Tekisi lajille hyvää mahdollisimman monen seuran pääsevän nauttimaan siitä hurmoksesta ja nosteesta mestaruus paikkakunnalle ja lajille tuo . Nyt vain tahtoo ne 4 suurinta jakaa nämä va seuraavien vuosien menesttykset. Mutta Parempi voittakoon ! Sain muuten itsekin tuta 17.9 kun kävin lenkillä tämän Ailan voiman - vaikka oli sähköavustukset maksimissaan ja vaihde keveimmillään en tahttonut päästä n 2,5 km matkaa suoraan vastaan puhaltavaa 25 m/s tuulta - mutta pääsin ! Ei puristanut eikä nipistänyt - kaikki energia kuitenkin lenkille jäi . Paljon kehitystä sitten tammikuun 2017 on tapahtunut - itse en päässyt tuolilta ylös . Muutoksia on tehty - ne ovat kannattaneet - On aihetta tässäkin kiittää niin Monia !
Palaillaan ja Liikkukaa - SE KANNATTAA
Kuvana tässä Marko Mane Rasinkangas saa ottelupalkinnon
Valtiovarainministeri Jutta Urpilaiselta
Oi niitäkin Aikoja !
YT
Osmo Heikki

7. syys, 2020

Hieno oli tämä aamun lenkki muuten - mutta ajatukseni oli nyt Timos Kalliossa " Tirsassa " joka 6.9 pelasi ns viimeisen pelinsä Keltamustissa - hän lopettaa pelaamisen ja keskittyy muihin hänelle tärkeisiin elämän osa alueisiin , Perheeseen , Lapsiin , Työhön ja mitä nyt itse kullakin on . Pitkä on ollut Timonkin Pesäpalloura - menestystäkin on tullut . Hyvät tunteet minulle Timosta jäävät kuten varmaan useille meistä ! Monta pomppua ruutuun meni ja sait myös ammatin täällä oloaikanasi sekä perheen ja kotipesän! Omasta puolestani Suuret kiitokset sinulle ja tietysti Perheellesi ! Toivotan kaikkea hyvää teille !

Kiittäen !
Osmo Heikki
2. syys, 2020
Nyt kun kesä mennyt on - vai oliko se sittenkään - kuitenkin illat pimenevät - satoa korjataan monella sektorilla - tässäkin on kotini vierestä Kaurahalme häipynyt eilisen aikana - on se tehokasta ei laiteta lyhteille viljaa eikä puida "Ryskyllä" vaan Sampo näytti olevan merkiltään . Niin se aika muuttuu - nyt kärsimme Koronasta - investointi - matkustus jne joissakin jopa lamasta - Korona jättänee jälkensä vaikka jossakin vaiheessa kuriin saataisiinkin - toivoa tietysti sopii että pikaisesti - taltuttaminen vaatinee kuitenkin meiltä vielä käyttäytymisen ja mielen malttia , Jaksetaan , Jaksetaan !
Laitoin sadeasuakin - HUOM Pienempää mallia kivijalkakaupasta ! Antaa mahdollisuuden Pyöräillä sateillakin koska niitäkin tuppaa syksyllä tulemaan - eikä tartu korona niin herkästi kun yksin liikkuu !
Keltamustat otti ja paransi peliä Ns Kreivin aikaan - Törmänenkin ilmestyi kehiin ! Kun pelit kovenoo niin miehet paranoo ! Tänään on se halujen päivä -uutta superissa , Kuka haluaa Keltamustat vastustajakseen puolivälieriin . Onko se Joensuu , Sotkamo vai Vimpeli - Joensuullahan siinä on etulyöntiasema , en lähde veikkaamaan - Oheisessa kuvassa Topi "The" Kosonen otti joskus ammoin Yleisön ja piti Riimussa Sotkamon Jymyä . Klo 16 selviää puolivälieräparit . Ollaampa Kuulolla ja Näöllä!
Ystävällisin terveisin
Osmo Heikki
15. elo, 2020

Olotilastani : Hieman ollut vetämättömyyttä ja oireita jotka saattoivat viitata Koronaankin . Mutta apukin oli lähellä . Keskiviikkoaamuna soitin Raahen Infektiopolille ja jo iltapäivällä pääsin tiettyihin testeihin - Koronanäytekin otettiin , kaikinpuolin oli tehokasta toimintaa ,oli Drive in näytteenotot autoista jne. Eilen tuli sitten omakantaani tieto että Koronavirusta ei minulla ole - missään sisätiloissa en näiden 2 pv aikana käynyt - eikä lähikontakteja tullut . On meillä hyvät palvelut - turhaankin valitamme . Kiitokset hoitohenkilökunnalle hyvästä palvelusta !

Palaillaan
 
Ystävällisin terveisin
Osmo Heikki