Juttua , ajatuksia

11. loka, 2021

Monenlaisia muistoja on Lohenpyrstöstä joka nyt on heräämässä uudestaan.Oli aikoinaan myös Superpesisjoukkueen Palaveri ja saunapaikka , monet palaverit on siellä pidetty ja juhlatkin juhlittu mm Hopeajuhlat v 2002 jolloin miesten keltamustat saavuttivat 1 :n hopeamitalinsa , Pattijoen Kunta oli silloin illan isäntänä lahjoittaen muistolahjat joukkueen jäsenille josta oheinen pronssista valettu paperiveitsi on kuvattu. Lohenpyrstön edestä sain jo nimensä mukaisesti Lohen 1980 luvun alkupuolella - oli 4,5 kg vonkale joka tarttui verkkooni.

Nyt voimme toivoa että tämä uusittu paikka saa asiakkaita - puitteet ja näköalat ovat hienot ja hyviä tuotteita ammatti-ihmisten tekeminä!
Osmo Heikki
2. loka, 2021

Niin se kesä oli ja meni , paljon tapahtui ja jäi tapahtumattakin mm tämän koronan takia - jokohan nyt olisi tämä korona pääosin voitettu - riippuu meistäkin miten elämme ja käyttäydymme . Pesiksen kausikin saatiin päätökseen - uudet mestarit saivat gloriansa

onnittelut
heille ja tietysti koko pesisperheelle joka jaksoi taistella vaikeissakin olosuhteissa kauden läpi , Pesis ryntäsi televisioon ja someen jossa katsojaluvut ovat aivan kohtuulliset ellei hyvätkin - miten se näkyvyys saadaan hyödyttämään myös seurojen talloutta enemmän - siinä hanke ! Ruutu sopimuksenkin lopetin - on vain kesäisin auki - Sähkösopimuksenkin kesällä muutin , on edeleen pörssisähkö mutta otin siihen maksihinta osion koska ennakoin koviakin sähkönhintanousupaineita. Pakasteet on täytetty kotimaisilla luonnonantimilla - josta saa tarpeellisia viatmiinejä ja hivenaineita.
Mutta synkäksi vetaa tämä pimeä ja märkäkin syksy ja minkälainen on talvi . En varmasti pääse samalla lailla rälläämään Polkupyörällä kuin kesällä - mitä sen tilalle jottei KUNTO rapistu. Liikkua pitää ja syödä terveellisesti ja koettaa rasittaa aivojakin sopivasti , harrastaa ..! Tässä on n 7 kk niin ehkä aurinko on sitten korkeammalla ja päivä pitempi . Liikkukaa , harrastakaa , mahdollisuuksienne ja mieltymystenne mukaisesti.
Palataan kanavalle!
Osmo Heikki
 
 
20. syys, 2021

Istahdetaampa keskiviikkona 18.30 Töllöttimen ääreen katsomaan Puoliseitsemän ohjelmaa , kotikaupunkimme Raahe pääsee siinä esille kun ohjelmassa on Vanha herra - maailman vanhin sukelluspuku , mitä kaikkea muuta selvinnee 22.9 klo 18.30 !

Osmo Heikki
12. syys, 2021

Lepopäivä , on tullut rällättyä niin paljon että paikat jummi jammi. Mainio pyörä tuo sähköavusteinen , mutta minkä voimassa voittaa sen matkassa häviää - pikkuisen on tuo vasen polvikin ohentunut turvotuksesta - liikettä on saanut ja palkeet puhdasta ilmaa - hengitysteho hieman kasvanut , Eli Liike on lääke !

Pesiskausi kausi jatkuu vielä hetkosen , Parempi voiittakoon , en lähde suosimaan ketään kun ei sitä ole nyt. Keltamustienjoukkuekin kasautuu rivakkaa vauhtia - Nuorennusta ja uudistumista tapahtuu niin pelijohdossa kuin pelaajissakin . Siitäpä sitten alkaa armoton harjoittelu lepoa unohtamatta jotta uusi poppoo saadaan kuosiinsa tulevaksi kesäksi . Pesäpalloliitossakin johtavia toimihenkilöitä vaihtuu ja Pesäpallon juhlavuosi edessä , kummastuttaa , hämmästyttää kulkijaa. oheisessa kuvassa on haastetta Keltamustien tuleville Lukkareille , päästä palkintokorokkeelle esim Itä -Lännessä
Palataan kanavalle!
Osmo Heikki
1. syys, 2021

Nyt kun kausi ohi on syksy saapuu meidätkin eroittaen niin usko kuitenkin et kevääl taas jatketaan - uskothan sinäkin. Nyt on aika tummaa ja sateista on sää en palloo nyt ilmas mä nää mut 8 kuun kiertoo niin jälleen kohdataan.

Sanatapailua Suudelmin suljetut kirjeet
Osmo Heikki