Juttua , ajatuksia

2. heinä, 2020

 Hei

 

Paljon olisi juttua   Suomen mestaristamme Sami Sirviöstä   mutta lyhyesti  hän täyttää 2.7.2020   50 vuotta

 

Hienoja , tunteittaitakin hetkiä sain viettää vuosien aikana   hänen kansaan !

 

Kiitokset Samille  hänen panostuksistaan   Pesäpalloomme

Sinua  läheisinesi onnitellen !

Osmo Heikki

 

18. kesä, 2020

Eipä ollut lenkkeilijöitä liiemmälti kun aamupäivällä tein noin vakiolenkkini Ylipäähän ja sieltä Raahen kautta kotiin - vettä tuli välillä "taivaan täydeltä " , lämmintä oli sade - ei edes palellut - Ihanaa oli pyöräillä omissa aatoksissa - lepuuttaa mieltä ja rasittaa Kehoa ! - Päälle lämmin suihku ja Päivä kahveet - Hieno on olo - Nyt saa ruveta odottamaan sitä keskikesän juhlaa.

Juhannus on meillä herttainen,
Kirkas taivas on sininen.
Pirtti on jo pesty puhtoinen.
Pihamaakin laastu on.
Koivujen lehvät portailla huiskii,
Kesän juhlasta pihlaat kuiskii,
Metsiköstä kielot kannettiin,
Sinikukat huoneisiin.
 
Arkityönsä väki lopettaa,
Kaikki iltaa jo odottaa.
Kalliolle kokko kohoaa,
kunhan yö nyt ennättää.
Sielläpä silloin laulut ne soivat,
Suuret, pienet karkeloivat.
Räiskytellen kokko palavi,
Kesäyöhön sammuvi.
(Suomalainen kansansävel)
Säästä riippumatta toivotan kaikille oikein hyvää Juhannusta!
Osmo Heikki
13. kesä, 2020

Kesä kauneimmillaan - mutta vain hetken - no nauttikaamme tästä lyhyestä hetkestä ajan rattaassa joka vääjäämättä jauhaa ja silpoo tunteja, päiviä jne. En juuri ole tänne poliittisia katsauksia tehnyt - .mutta sen verran tämä tilanne houkutti että kysynkin - Saiko Suomi toisenkin Matin kukkaroonsa vai menikö se niin päin että Matti ottaa Hallituksen kukkaroonsa - aika näyttää ..! Toivottavasti löydämme ratkaisut näihin isoihin ongelmiin joita koko Telluksemme on - ei siis riitä että me onnistumme - muidenkin pitää onnistua ja mennä samaan suuntaan - siinä on se vaikeus! On hyvä että yhteiskuntaamme on hieman ruvettu avaamaan ja rajoituksia purkamaan - siinä on kuitenkin vastuu myös meillä jokaisella - älkäämme luottako siihen että ongelma olisi ohi - tietyt toimen pide/käyttäytymissäännöt / suositukset saattavat jäädä osittain pysyväksikin voi olla avuksi myös muiden kausiflunssien leviämisen jarrunakin. Pyöräillessäni usein tulee ajettua Raahen Rantatorin kautta - On se hieno paikka - mutta valitettavan tyhjä ! Kaipaisi pikaisesti jotain vetonauloja jolla saadaan ihmiset sinne . Koko ranta-alueesta lienee jokin kehittämissuunnitelma työn alla - milloin pukeutuu toimenpiteiksi aika näyttää. Nauttikaa kesästä - Pyöräillen tai kävellen /juosten pääasia että liikumme - Hyödyt siitä ovat kiistattomat !

v 2017 tammikuussa isojen operaatioiden jälkeen olin niin huonossa kunnossa etten jaksanut tuolilta juuri itse nousta ylös! Nyt menee vaivatta 50 toistoa jalkalihasten avulla - pyöräilyä 5-6 x / viikko päälle vastusnauhat ja kahvakuulat - Työtä se on vaatinut - mutta ompa tässä ollut aikaa ja tavoitteet korkealla.
Ohessa on muistorikas kuva - On siellä Rantatorilla ollut väkeäkin - nyt ei sinne rajoitusten vuoksi noin paljon saisi edes ottaa ! Palaillaan ! Osmo Heikki
31. touko, 2020

Hei kaikille  Ystäville  - Olen otettu lukuisista onnitteluista  läheltä ja kaukaa  eri  sos medioitten ym  kautta . Aika kuluu  kuin siivet ois - ei ole kuin n 12 v siitä kun olimme kuvankin mukaisissa  tilanteissa ,paljon on muistoja siitäkin vuodesta ja monista muista  - ovat   auttaneet minua kestämään vaikeitakin tilanteita  ja antaneet uskoa päivään nousevaan . Seuran  1:s ketjussakin näyttäisi olevan henkilöitä jotka ovat saaneet kokea saman hurmoksen ja varsinaisen  pallotyön tehneet !  Tämä päivä piirtyy hiljalleen iltaa kohti  - on ollut kakkua ja muuta hyvää  - on kukkia  ja muutakin !  Liikuttukin on , toki aloitin hieman aiemmin että ehtii kaikki suoritteet kaiken juhlinnan keskellä tehdä  - hyvin ehtii - ja nautintoa on tällaisilla keleillä.

Kiitokset teille kaikille ! nautitaan kesästä  -  Liike on lääke 
Ystävällisin terveisin  !  Osmo Heikki
24. touko, 2020

 

Viikko takana- hienoja pyöräilykelejä, paljon kilometrejä - ulkona nauttimista - jopa Terassillakin !!  Korona oli huomioitu - pöytiin ei tarjoiltu - nautin Kahvini  pyörän päällä  ja nostin lähtiessäni  vermeet kaiteelle  - toivottavasti pian yhteiskunta vähän enemmän aukeaa - mutta varovaisuus edelleen tarpeellista. Palaillaan !
Osmo Heikki