7. helmi, 2019

Yksi ainoa ikkuna ja muutakin

Yksi ainoa ikkuna ja muutakin
Olemme saaneet lukea sitten edellisen kirjoitteluni jälkeen hyvin monenlaisista asioista. Suuri pesäpallovaikuttaja Jouko Kemilä nukkui pois , opin häntä hieman tuntemaan Rännärin pesäpallokatsomossa . R.I.P Jouko , muistosi elää mielissämme . Toinen suruviesti tuli ehkä Suomen kaikkien aikojen MÄKIKOTKAN Matti Nykäsen siirtyminen isompiin Lentomäkiin , myös hän jätti jälkensä Suomalaisten sydämiin R.I.P Matti . Todella surulliseksi minut kuitenkin teki nämä uutisoinnit vanhustemme huonosta hoidosta ja jopa hoitamattomuudesta , asiaa on puitu ja varmasti pitää puidakin jotta osataan tehdä oikeita Harkittuja toimenpiteitä!
Mutta jotain hyvääkin - hienoa vastuunkantoa ja asiakkaan ongelmaan paneutumista saimme kokea kun 1 uuden talomme ikkunoista pyrki jäätymään ulkolasin sisäpinnalta kuten ennen vanhaan. Syytä haettiin ja hartaasti! Koska ikkuna oli yläkerrassa oli juuri se luokiteltu hätäpoistumistieksi joten se oli yhdellä pitkällä sulkijalla. Sisäpuite oli elänyt ja tiiviste päästi kosteaa sisäilmaa ikkunan väliin joka sitten näillä keleillä jäätyi. Pesisvaikutta ja Viuhkajonglööri Risto Ojanperä ( edustajana Skaalalla) kehoitti tekemään reklamaation. Tämän tein ja vaikka Takuuaika ( 2v )oli mennyt umpeen SKAALALTA tulee nyt veloituksetta uusi lämpölasi sisäelementti ! Hienoa ja Vastuullista toimintaa !
Asiakas oli heille Ykkönen Kiitos !
Muuten tässä on pirttikuntoilun merkeissä, lukemalla , pesiksen taustatyötä tekemällä sekä joitakin yrityksiä muutenkin auttamalla löytynyt mielekästä toimintaa! Toivottavasti vierivä kivi ei niin herkästi sammaloidu!
Vanhassa kuvassa on näkymä entisen Rautamajan ikkunasta Ylläkselle päin joskus 1980 luvun taitteesta.!
Liikkukaa voimienne ja mieltymystenne mukaisesti!
Palataan kanavalle
Osmo Heikki