14. huhti, 2019

13.4.2019 mutta ei perjantai

 On huhtikuun 13 päivä , viikko on taas vierähtänyt erinäisissä asioissa , on kuntoiltu, luettu, harjoiteltu soittamista, markkinoitu , laulettu, käyty näyttäytymässä eläkeläisten kohtaamispaikassa sairaalassa kokeissa ja tulkittavana jne.. Ihan kohtuullisia tuloksia sieltä tuli , monet arvot ovat menneet positiiviseen suuntaan jopa niin paljon että lähete on lähtenyt seuraavaan mahdolliseen operaatiopaikkaan. Ihan hyvältähän se tuntui kun tehty työ ja elintapamuutokset ovat tuottaneet tulosta, näinhän se menee että työ on ennen tulosta. Katsotaan nyt mitä seuraavassa paikassa sanotaan. Sinnikkyyttä on vaatinut , nopeita tuloksia ei aina ole odotettavissa.

Taistelu SM Liigan loppuottelupaikasta jatkuu kiivaana. Toivottavasti Oulussa nähdään ns Valkea kevät ja Kanadamalja voidaan nostaa kohti Raksilan kattoa Kärppien toimesta - A-Junnut jo siihen näyttivät mallia.
Pesiskesäkin lähestyy kovaa vauhtia - ei ole kuin alle kuukausi niin sarja pyörii täysillä . Taistelu kauden herruudesta käy kiivaana - empä lähde tässä ennustajaksi miten käy- mielestäni.
Haaveitahan saa olla kuten kuvakin antaa osviittaa .
Muuten meillä syödään Kuitua - aamupuurolla marjoilla höystettynä . Ja toivottavasti saamme Raahen Kuidun markkinoiman täyskuidun tietoliikennettä hoitamaan - liian paljon nykyinen pätkii - Tilasin siis Täyskuidun - tilaa sinäkin!
Liikkukaa mahdollisuuksienne mukaisesti - se kannattaa niin omalla tasolla kuin valtakunnallisestikin !
Palaillaan
Osmo Heikki