1. kesä, 2019

1.6.2019

 Hiljaiseloa olen täällä sivuilla pitänyt - on ollut monenlaista - ei mitää vakavaa . Paljon on tapahtunut monella suunnalla - Suomi otti jääkiekon MM kultaa - se asia on varmasti kaluttu aika lailla mutta minulle tarttui korviini erään pelaajan lause kun hän kertoi jotenkin näin että on KIVA huomata kun kaveri yrittää auttaa että minä onnistuisin! onko tässä toteamuksessa koko joukkuepelin YDIN mene ja tiedä . Sietäisi monen ottaa oppia koko joukkueen sitoutumisesta ja edesottamuksista . Onnitteluni vielä kerran. 

Itsellänikin täyttyi vuosipäivä 31.5  joskus niitä päiviä on viettetty Pesäpalloareenalla! Kiitän muistamisistanne! Vuodet ne virtana vierivi pois. !Monenlaista tuli eilisellekin! Aamulla 1 h 40 min !!!vastusnauhaa ( jatkui tänään samalla kaavalla , kahvakuulaa  en tänään tee!) ja 10 min Kahvakuulaa . 1 Ruusu oli kasvanut laaksossa ja se kauniisti kukoisti pöydälläni . On markkinoitu , soitettu vähän uruilla , laulaa luikautettu muutama kappale , tilattu antikvariaatista 1 nuottikirja , ratkaistu 1 ristisanatehtävä , katseltu ja kuunneltu Myrskyn tuiverrusta jne. Siinåpä tuo päivä tirkkenee kuin Oravalta kävyssä.! Tästä jatketaan !

Onnittelut koulunsa päättäneille tai ammattiin valmistuneille ja heidän läheisilleen ! Tärkeä hetki elämässä päästä eteenpäin ! Kaikkea hyvää ! Osmo Heikki!