1. touko, 2020

Vappuna 2020

 Klara Vapen , Bara Vatten ! Näin toukokuukin pyörähti käyntiin  - monelle hyvin erilainen - jäänee paremmin mieleen - se oli silloin kun oltiin koronakaranteenissa  tai jotakin tätärataa. Itselleni aika normaali Vapun aika  -  Mitä nyt Paikallinen ammattimies kävi laittamassa uuden väliaikaisen verkon, pääsee töllöttämään Koronatelevisiota ja suihkimaan verkossa  - Elisa löi piuhansa kiinni  - otin palvelua toiselta toimittajalta - Hyvin pelittää - Jään odottamaan milloinka tämä Raahen Kuidun Tosi noppee oikein kytketään vai onko siinäkin odotettavissa Koronaviivettä  ja sitten taas vaihtuu vermeet , entiset eivät käy kun eivät ole yhteensopivia - Luonto ei pidä tällaisesta  Roskaamisesta ja rajallisten materiaalien /energian hukkakäytöstä -Paljon on meillä vielä oppimista KIERRÄTTÄMISESSÄ  -  Pesäpallossa se kohtuu hyvin osataan - vaikka nyt Pohjolan Pasin tai Kemilän Jussin  Erkoiskorkea pomppu - miehet rullasi pesiltä toiselle!

Olen tottunut tekemään Vapun päivänä kohtuupitkän lenkin  - tänään ajoin sen Suomen luonnolle ja ihanalle tunteelle mitä Viikolla otetut Verikokeet paljastivat - no ei ratketa  vielä riemuun kun joku tulos on tulematta -  Elämäntapamuutokset ovat purreet ! Lenkkikin onnistui n 50 km hienoja kilometrejä - pysähdyin ihailemaan Haapajärven tekoaltaan maisemia - nousi nuoruus mieleen - Kun yhtenä kesänä poikakamraatin kanssa poljimme Pattijoelta tulevan altaan maisemille vaaitsemaan ojia ja kanavia - nyt ovat nekin veden alla. Mutta saimme arvokasta työelämäkokemusta ja tietysti vähä liksaakin !!
Hienoja muistoja !  Rauha  kaverini muistolle ,  hän on siirtynyt paremmille pyöräteille ! 
Kylläpä lenkin jälkeen tuli hieno Olo - kuten joku sanoi kuin viistoista kesäisellä ! Kerrotun mukaan silloin on Tukka Suaven kanssa takana ja Elämä Edessä , Liekö nyt toisinpäin kaikkinensa . Liikkukaa tekin - Ryhtymisen kynnys on yleensä se korkein kynnys joka pitää ensin ylittää - suunnittelipa mitä hyvänsä ! Kuva Haapajärven tekoaltaalta!
Palaillaan ! Osmo Heikki