13. kesä, 2020

13.6.2020

Kesä kauneimmillaan - mutta vain hetken - no nauttikaamme tästä lyhyestä hetkestä ajan rattaassa joka vääjäämättä jauhaa ja silpoo tunteja, päiviä jne. En juuri ole tänne poliittisia katsauksia tehnyt - .mutta sen verran tämä tilanne houkutti että kysynkin - Saiko Suomi toisenkin Matin kukkaroonsa vai menikö se niin päin että Matti ottaa Hallituksen kukkaroonsa - aika näyttää ..! Toivottavasti löydämme ratkaisut näihin isoihin ongelmiin joita koko Telluksemme on - ei siis riitä että me onnistumme - muidenkin pitää onnistua ja mennä samaan suuntaan - siinä on se vaikeus! On hyvä että yhteiskuntaamme on hieman ruvettu avaamaan ja rajoituksia purkamaan - siinä on kuitenkin vastuu myös meillä jokaisella - älkäämme luottako siihen että ongelma olisi ohi - tietyt toimen pide/käyttäytymissäännöt / suositukset saattavat jäädä osittain pysyväksikin voi olla avuksi myös muiden kausiflunssien leviämisen jarrunakin. Pyöräillessäni usein tulee ajettua Raahen Rantatorin kautta - On se hieno paikka - mutta valitettavan tyhjä ! Kaipaisi pikaisesti jotain vetonauloja jolla saadaan ihmiset sinne . Koko ranta-alueesta lienee jokin kehittämissuunnitelma työn alla - milloin pukeutuu toimenpiteiksi aika näyttää. Nauttikaa kesästä - Pyöräillen tai kävellen /juosten pääasia että liikumme - Hyödyt siitä ovat kiistattomat !

v 2017 tammikuussa isojen operaatioiden jälkeen olin niin huonossa kunnossa etten jaksanut tuolilta juuri itse nousta ylös! Nyt menee vaivatta 50 toistoa jalkalihasten avulla - pyöräilyä 5-6 x / viikko päälle vastusnauhat ja kahvakuulat - Työtä se on vaatinut - mutta ompa tässä ollut aikaa ja tavoitteet korkealla.
Ohessa on muistorikas kuva - On siellä Rantatorilla ollut väkeäkin - nyt ei sinne rajoitusten vuoksi noin paljon saisi edes ottaa ! Palaillaan ! Osmo Heikki