11. heinä, 2020

Pesäpallohistoriaa !

10.7 päivä oli päivä isojen tähtien alla  - kirjoitettiinhan silloin  yhtä vertaansa vailla olevaa Pesäpallohistoriaa .  Yiivieskan  Kuulan kasvatti   Sami Haapakoski saavutti  Pattijoen Urheilijoissa  merkkipaalun , hän toi  ottelussa  Kempeleen Kiri - Pattijoen Urheilijat   1000 :n juoksunsa !!!  - luku hakee vertaistaan  .  Samin 1:n  Superpesiksen  Runkosarjan juoksu syntyi  ( PPL Tulospalvelun mukaan)  16.5. 2002  Kuopio -Hyvinkää ottelussa jonka  Kuopio voitti   2-0

 Vuosina 2003–2018 Haapakoski voitti seitsemän etenijäkuninkuutta ja sijoittui 16 kaudella peräjälkeen kolmen parhaan joukkoon etenijätilastossa. Kaiken lisäksi 160 ylempien pudotuspelien ottelussa tilastoihin on kertynyt 248 juoksua. 

Sami on edustanut  3 :a    Miesten Superpesisseuraa   Puijon Pesistä , Vimpelin Vetoa ja nyt toistamiseen  Pattijoen  Urheilijoita , lisäksi Sami pelasi Pattijoen  Urheilijoiden  A -poikien superpesisjoukkuueessa  v 2000 


– Moni asia juoksumäärään  on  vaikuttanurt ! Pääosin on saanut pelata hyvissä joukkueissa ja hyvien pelaajien kanssa – vaihtajat ja kotiuttajat ovat myös onnistuneet tehtävissään. Oma kunto on ollut hyvä suurimman osan aikaa urasta, ehjiä kausia on saanut pääosin pelata.

Menestymiseen ovat  vaikuttanut myös Perheen - läheisten - sidosryhminen jne sitoutuminen pesäpalloon  - tietysti Samin tekemä työ ja antautuminen lajille ovat olleet esimerkillisiä. 

Onnittelemme  Samia hänen merkkipaalunsa saavuttamisen johdosta !

Osmo Heikki