2. syys, 2020

02.09.2020

Nyt kun kesä mennyt on - vai oliko se sittenkään - kuitenkin illat pimenevät - satoa korjataan monella sektorilla - tässäkin on kotini vierestä Kaurahalme häipynyt eilisen aikana - on se tehokasta ei laiteta lyhteille viljaa eikä puida "Ryskyllä" vaan Sampo näytti olevan merkiltään . Niin se aika muuttuu - nyt kärsimme Koronasta - investointi - matkustus jne joissakin jopa lamasta - Korona jättänee jälkensä vaikka jossakin vaiheessa kuriin saataisiinkin - toivoa tietysti sopii että pikaisesti - taltuttaminen vaatinee kuitenkin meiltä vielä käyttäytymisen ja mielen malttia , Jaksetaan , Jaksetaan !
Laitoin sadeasuakin - HUOM Pienempää mallia kivijalkakaupasta ! Antaa mahdollisuuden Pyöräillä sateillakin koska niitäkin tuppaa syksyllä tulemaan - eikä tartu korona niin herkästi kun yksin liikkuu !
Keltamustat otti ja paransi peliä Ns Kreivin aikaan - Törmänenkin ilmestyi kehiin ! Kun pelit kovenoo niin miehet paranoo ! Tänään on se halujen päivä -uutta superissa , Kuka haluaa Keltamustat vastustajakseen puolivälieriin . Onko se Joensuu , Sotkamo vai Vimpeli - Joensuullahan siinä on etulyöntiasema , en lähde veikkaamaan - Oheisessa kuvassa Topi "The" Kosonen otti joskus ammoin Yleisön ja piti Riimussa Sotkamon Jymyä . Klo 16 selviää puolivälieräparit . Ollaampa Kuulolla ja Näöllä!
Ystävällisin terveisin
Osmo Heikki