4. loka, 2020

4.10.2020

Monien tapahtumien viikko taas hurahti , muistelen tässä aikaa n 1979-1980 kuinka lokakuun alussa käytiin hiihtämässä Pattijoen Palokankaalla - lunta oli n 10 cm ja jäkälien päällä hyvin onnistui - ei ole lunta nyt - nyt voi pyöräillä tai juosta sulilla teillä . No minä pyöräilen - juoskoon ne Helsinki maratonia jotka pystyvät. ! Sattuipa vähän vauriotakin matkalla - ilmat karkasivat eturenkaasta torstaina - ei ollut sopivaa mittariautoa niin Kone- Vaparista tultiin hakemaan minut pyörineni pois. Seuraavana päivänä uudet kumit alle - jospa ne nyt 5000 km kestävät! Tämä on sitä Kivijalkaliikkeen palvelua ! Miten olisi käynyt jos verkkokaupasta olisin pyöräni ostanut ! Kiitokset !

Keltamustien joukkuekin rupeaa olemaan kasassa vai onko siellä vielä jokin Ässä Hihassa - aika näyttää ! Uusia nimiäkin  mutta  myös tuttuja  kovia sotaratsuja Sigge ja The Topi !
Lasse Kukkonen Kärpät sai päättää hienon Uransa arvoisellaan tavalla , 1 Ottelun sopimus !!! Haloo !! tälle kaudelle ja tupa täyteen sallitut 3500 katsojaa otteluun ! Onnittelut ja kiitokset Lasselle esimerkillisestä urasta , Onnittelut myös Oulun Kärpille hienosta muistamisesta !!
Siinä oli mallia !
Lekuri kanssa sovin että jään odottamaan nyt vas polven vaihtoa - eihän se rusto sinne kasva - vaan terästä sinne aikanaan laitettaneen .
Jotkut muutlin asiat tässä etenevät mutta ei vielä  kerrottavaa !
Liikutaan , nautitaan senkin tuomasta vireydestä - varokaamme Korona virusta !
Kaikkea hyvää itsekullekin!
Osmo Heikki