17. loka, 2020

17.10.2020

Pari viikkoa taas vierähtänyt monenlaisissa toimissa - liikuntaa harrastettu ehkä liiankin kanssa - sietorajoilla - nyt ehkä pitää ottaa 2 päivää löysemmin . Maalämpölaitokseenikin piti laittaa uusi kierovesipumppu , oli kierrättänyt vettä jo 15 vuoden ajan mukisematta , Paikallinen Superjokeri sen kävi asentamassa ammattitaidolla . Taas workkii ! Mikäpä täällä ajassa olisi ikuista. Onneksi ovat korjattavia laitteita ! Lähiaikoina pitäisi asentaa tää Huippunopea kuitukin tänne , sitäpä on odotettu kuin kuuta nousevaa , Tietsikka ja Tv ohjelmatkin pätkivät - täyttä rahaa kuitenkin palveluntarjoajille maksetaan ja ajallaan!

Korona virus se näyttää vain kiihtyvän - saa nähdä miten pahaksi yltyy, sen kanssa ei ole leikkimistä , näkymätön , hajuton - paitsi koiralle - mauton ja salakavala - onneksi sallii vielä yksilöliikunnan ja muun kohtuullisen. Rokotetta odotetaan varmasti monessa kohtaa.Toisenlainen korona oli suosittu lautapeli lapsuudessani - siinäkin nappula joutui joskus piippuhyllylle kuten nytkin jokin organisaatio jne.
Raahelle tuli vaihteeksi positiivista tapahtumaa . Sairaalatoiminta jatkuu myös päivystyksen osalta ja sai myös silmäleikkauksien operointiisteen ! Molemmat merkittäviä asioita kuin myös että Valimotoiminta jatkuu - vaikkakin vähän pienempänä ainakin aluksi Miilucastin tiloissa . Onnittelut näihin asioihin vaikuttaneille Kiitoksin. Jokainen työpaikka on nyt merkityksellinen! Kaikkea hyvää ja Liikunnan iloa !
Osmo Heikki