31. loka, 2020

31.10.2020

Lokakuu lopuillaan - sadettakin on piisannut ihan niin että Suuren Riverimme - Pattijoen vesikin on ollut koholla - tilanne saattaisi olla vielä pahempi ellei vesiä voisi tasata mm Haapajärven tekoaltaaseen . Ulkoliikuntaakin on koetettu pitää yllä - otin pahimpina päivinä Kuntopyöräni käyttöön Kotiterassilla - ihan kohtuullisesti onnistui sekin kun lonkkanivel on vaihdettu - hyvä , hyvä ! Maisemahan siinä ei vaihdu mutta perusliikuntaa tulee ja happirikasta ilmaa saa!

2.11 pääsen sovittamaan oikeaan polveen tukea Ouluun fyssarille ja vasen polvi jää ilman - odottelee nyt sitä nivelen vaihtoa . Toimenpiteellä yritän hidastaa oikean polven kulumista - kun se on vähemmän kulunut kuin vasen -. saas nähdä onnistuuko ja kuinka kipeäksi vasen sitten Äityy ! Tablettia lisää ja Kippusalvaa ! Valokuitukin on jo sisällä - odottelee liitäntää vielä ! N 8 h kaapelin upottamistyöhön meni ja pään sisälle ujuttamiseen - onneksi oli suojaputki valmiina - silloin rakentamisvaiheessa sekin tehtiin kuin myös Hyvä sisäverkko , nyt on käyttöönotto Helpompaa ja Halvempaa ! Tämä maksu 600 € + 150 € ( päätelaite) ei ole suuri - siinä oli 2 tekijää ja kaivuri sen 8 h työssä - pientä etua tulee myös kotitalousvähennyksestä - tottakai on käyttömaksu , mutta niin on nytkin samaa hintaluokkaa ja joka ei toimi kunnolla !
 
Keltamustien pesisjoukkuekin on ilmeisesti aikalailla valmis - ei ole mitään pitkään aikaan kuulunut -tulleneeko vielä?!
Onhan siinä nuoriakin ratsuja - toivottavasti saavat vastuutakin !
Liikunnan iloa teille kaikille !
Osmo Heikki