17. marras, 2020

17.11.2020

 

Tässä on vähän pirttioleilua ja pientä aktiviteettia harrastettu - ilmeisesti viime viikolla kylmetyin lenkillä kunnolla , ja siihen kun flunssapiikki haettiin niin äityi hieman tukkoiseksi olo - pyöräkin tuli kipeäksi - oli NIIN paljon kilometreja takana että toiset renkaat reilussa vuodessa - takanavan huolto - ketjun huolto ja sähkömotorin uusiohjelmaversio sisään - KONEVAPARI SE OSAA! Jospa tässä vielä tälle viikolle pääsee lenkillekin. Onneksi on kahvakuula- vastusnauhat ja oma kropppa jolle voi ilman pyörääkin jotain tehdä.. tottakai tympiii, mutta eiköhön se tästä!
Osalistuin viikonloppuna Nenäpäiväkeräykseen - tuli ihan hyvä mieli , samalla muistelin tätini matkoja Ambomaalle jossa kävi Lapsia opettamassa , Raahen Seminaarin käynyt ! Seminaaria ei enää ole - eikä sen tilallle tullutta mm Tietotekua ! Puute se on Raahelle ! Monenlaista on 1940-1950 luvullakin sattunut - kuvassa Purjeiden ompelua kun myrskyssä olivat revenneet.
Matka silloin kesti yli kuukauden Suomesta - Ambomaalle ! Kutsumus on ollut hänellä suuri - kanssaihmisten ja lasten auttaminen!
Kaikkea hyvää teille !
Liikutaan omien mahdollisuusuuksien mukaan!
Osmo Heikki