2. loka, 2021

2.10.2021

Niin se kesä oli ja meni , paljon tapahtui ja jäi tapahtumattakin mm tämän koronan takia - jokohan nyt olisi tämä korona pääosin voitettu - riippuu meistäkin miten elämme ja käyttäydymme . Pesiksen kausikin saatiin päätökseen - uudet mestarit saivat gloriansa

onnittelut
heille ja tietysti koko pesisperheelle joka jaksoi taistella vaikeissakin olosuhteissa kauden läpi , Pesis ryntäsi televisioon ja someen jossa katsojaluvut ovat aivan kohtuulliset ellei hyvätkin - miten se näkyvyys saadaan hyödyttämään myös seurojen talloutta enemmän - siinä hanke ! Ruutu sopimuksenkin lopetin - on vain kesäisin auki - Sähkösopimuksenkin kesällä muutin , on edeleen pörssisähkö mutta otin siihen maksihinta osion koska ennakoin koviakin sähkönhintanousupaineita. Pakasteet on täytetty kotimaisilla luonnonantimilla - josta saa tarpeellisia viatmiinejä ja hivenaineita.
Mutta synkäksi vetaa tämä pimeä ja märkäkin syksy ja minkälainen on talvi . En varmasti pääse samalla lailla rälläämään Polkupyörällä kuin kesällä - mitä sen tilalle jottei KUNTO rapistu. Liikkua pitää ja syödä terveellisesti ja koettaa rasittaa aivojakin sopivasti , harrastaa ..! Tässä on n 7 kk niin ehkä aurinko on sitten korkeammalla ja päivä pitempi . Liikkukaa , harrastakaa , mahdollisuuksienne ja mieltymystenne mukaisesti.
Palataan kanavalle!
Osmo Heikki