31. joulu, 2021

Vuoden vaihtuessa

Vuoden vaihtuessa on tapana tehdä uuden vuoden lupauksia. Lupauksia itselle ja läheisille. – Jos minä nyt lupaisin pyrkiä olemaan parempi kuin mitä olin 2021 - mitä se tarkoittaakin itselle , ystäville , Perheelle yhteiskunnalle jne jne

Mitä jos tänä vuonna unohtaisit vankkumattonat lupauksesi ja keskitytään unelmointiin? Uusi vuosi tuonee tullessaan uusia mahdollisuuksia. ja tai rajoituksia Pysähdytään ensin katsomaan taaksesi: minkälainen oli vuosi 2021, mistä innostuit, mitä opit, mikä oli vaikeaa? Mistä voit kiittää? Käännä sen jälkeen katseesi tulevaan: jos kaikki olisi mahdollista, mitä toivoisit? Anna ajatusten laukata ja mielikuvituksen lentää. Kirjoita ja piirrä. Mikä on tärkeää juuri nyt? Mitä voit itse tehdä, mihin tarvitset apua?
Kun unelmat alkavat hahmottua, voit asettaa itsellesi tavoitteita. Mikä on seuraava askel tai se pieni teko, jolla pääset tavoitetta kohti?
Unelmointi on tärkeää. Se on omien tarpeiden kuuntelemista ja tavoitteiden asettamista. Mitä haluat enemmäin kuin aiemmin, mitä vähemmän? Mitä uutta toivot elämääsi? Unelmointia voi harjoitella ja siinä voi tulla mestariksi."
Tietysti tämä korona ja muu vaikuttaa meihin mutta ei se estäne pyrkimästä parempaan . Ilman lupauksia Toivotan kaikille teille parempaa vuotta 2022 ! Niin yhden unelman jo pystyin tulevalle vuodelle toteuttamaan , en ammu raketeita - tässä kuvassa on ainoat " raketit"  joita ammunm mutta tämäkin vain kuvana!
Hyvää uutta vuotta teille kaikille ! happy New Year for all Of You
Feliz ano nuevo para todos usteles!
Osmo Heikki